Emre'den de Trabzon açıklaması!

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Trabzonspor’un önemli bir avantajı olduğunu söyledi. Lider Trabzonspor'un 9 puanlık farkının rakiplerine önemli bir avantaj sağladığını belirten Emre, yarışta yolun yarısında olduklarını, şampiyonluk kupasının hala el

Emre'den de Trabzon açıklaması!

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Trabzonspor’un önemli bir avantajı olduğunu söyledi.

 

Lider Trabzonspor'un 9 puanlık farkının rakiplerine önemli bir avantaj sağladığını belirten Emre, yarışta yolun yarısında olduklarını, şampiyonluk kupasının hala ellerinde olduğunu kaydetti. Emre şunları ifade etti: ''Trabzonspor 9 puanla önümüzde. 9 puan avantajı önemli bir avantaj, bu bir gerçek. Biz de o pozisyonda olmak isterdik. Avantajlılar ama inanıyorum Medical Park Antalyaspor maçı ve akabinde Trabzonspor maçıyla şampiyonluk yolunda ne kadar iddialı olduğumuzu ispatlamak amacındayız. Diğer takımların neler yaptığından çok, bence yine bizim rakibimiz yine biziz. Fenerbahçe'de, takımın içinde de camianın içinde de bu kadar kırılgan yapının olmaması gerekiyor. Çok büyük bir camia. Her sene şampiyonluk hedefleyen bir camia. Ama bilinmesi gerekiyor ki, ne yazık ki, bazen başarılar çok isteseniz de elde edilemiyor. Henüz yolun ortasındayız. Elimizde şampiyonluk kupası var. Hala var. 9 puan önümüzde Trabzonspor olsa da hala var. O yüzden bir bütün olmak gerekiyor. Camiası, taraftarı, futbolcusu, herkesin birbirine destek olması lazım”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler