Emre özür diledi

Emre Güral maç sonunda tyaptığı açıklamada "buraya 3 puan için geldik. Ben kendim adına konuşursam iyi oynamadık. Bazı pozisyonları daha iyi değerlendirmem gerekirdi. Rizespor ikinci yarıda baya bastırdı. Deplasman karnemiz aynen devam ediyor. Benimde ken

Emre özür diledi

Emre Güral maç sonunda tyaptığı açıklamada "buraya 3 puan için geldik. Ben kendim adına konuşursam iyi oynamadık. Bazı pozisyonları daha iyi değerlendirmem gerekirdi. Rizespor ikinci yarıda baya bastırdı. Deplasman karnemiz aynen devam ediyor. Benimde kendi performansımı yükseltmem lazım. İnşallah gelecek haftalarda daha iyi olacak. Değişen ben ilk geldiğimde aynı çalışıyordum şimdide aynı çalışıyordum. Hocam ban forma şansı tanıdı takımdan hocamdan özür diliyorum. Anma gelecek haftalarda oyunumu daha iyi olacağını düşünüyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler