Emre Güral takipte!

Sezon başında Avusturya kampında Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in gözüne giremeyip kadroda düşünülmeyen ancak transferi gerçekleşmeyince kulüpte kalan Emre antrenmanlarını diğer oyunculardan ayrı olarak sürdürüyor.Yönetim ise Emre Güral'ın tüm idmanla

Emre Güral takipte!

Sezon başında Avusturya kampında Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in gözüne giremeyip kadroda düşünülmeyen ancak transferi gerçekleşmeyince kulüpte kalan Emre antrenmanlarını diğer oyunculardan ayrı olarak sürdürüyor.

Yönetim ise Emre Güral'ın tüm idmanlarıyla ilgili noter tespiti yaptırıyor. Bu sayede oyuncunun devamlılığını göz altında tutmaya çalışan kulüp ileride doğabilecek herhangi bir hukuksal sürece de tedbir almaya çalışıyor. Bu arada çeşitli takımlardan transfer teklifi alan Emre'nin devre arasında Trabzonspor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor