Emre Güral Derry maçı için ne dedi?

Trabzonspor’un genç golcüsü Emre Güral Perşembe günü Avni Aker’de Derry City ile oynanacak olan UEFA kupası maçı için konuştuEmre Derry City’i eleyeceklerini belirterek” Çok dikkatli olmalıyız. Geçen sezon ders alacağımız Videotan maçı var. Derry City kar

Emre Güral Derry maçı için ne dedi?

Trabzonspor’un genç golcüsü Emre Güral Perşembe günü Avni Aker’de Derry City ile oynanacak olan UEFA kupası maçı için konuştu

Emre Derry City’i eleyeceklerini belirterek” Çok dikkatli olmalıyız. Geçen sezon ders alacağımız Videotan maçı var. Derry City karşısında elimizden gelinin en iyisini yapmaya çalışacağız. Trabzonspor için çok önemli bir maç.Bizlerde bunun farkındayız. İnşallah iki ön eleme turundaki maçları geçip guruplara kalırız.

Geçtiğimiz sezon formsuz değildim aksine çok tecrübe kazandım. Bu sezon sahada daha çok dakika almak istiyorum. Yeni sezona  bende çok hazır gireceğim. Trabzonspor’da bana çok güveniliyor bende bu güveni atacağım gollerle boşa çıkarmam. Bu sezon daha çok dakika alıp iyi bir çıkış yakalamak istiyorum.

Sezonu erken açmalarıyla ilgili olarak sorulan bir soruya da Emre Güral  Sezonu erken açmamız şampiyonluk yarışında bizi olumsuz etkilemez.Futbolda bunlar olağan şeyler. Bu sezon hazırlık kampımız kısa sürdü. Perşembe günü Avrupa kupasında İrlanda temsilcisi Derry City ile UEFA  kupasında karşı karşıya geleceğimiz maç nedeniyle hazırlık kampı kısa sürdü. Onun zaten farkındaydık.Bu olağan bir şey. Çok iyi hazırlandık. Davraz kampı iki hafta sürdü. Güzel bir hazırlık oldu. Takım olarak hepimiz maça hazırız. Kampta çalışmalar çok iyi geçti . Allah yüzümüze gülerde Derry City maçını kazanıp yolumuza devam ederiz Evimizdeki maçta turu geçecek bir skorla ayrılıp İrlanda’ya daha güvenli gitmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler