Emre görev bekliyor

Trabzonspor'un forvet oyuncusu Emre Güral, haftasonunda deplasmanda oynayacakları Sanica Boru Elazığspor maçında forma giymeye hazır olduğunu söyledi.Bu maçın kendileri için çok önemli olduğunu belirten Emre, "Bir rahatsızlık geçirdim ama bu çok önemli bi

Emre görev bekliyor

Trabzonspor'un forvet oyuncusu Emre Güral, haftasonunda deplasmanda oynayacakları Sanica Boru Elazığspor maçında forma giymeye hazır olduğunu söyledi.

Bu maçın kendileri için çok önemli olduğunu belirten Emre, "Bir rahatsızlık geçirdim ama bu çok önemli bir şey değildi. Şu anda kendimi gayet iyi hissediyorum. O kötü süreçte hem takım arkadaşlarım, hem de teknik heyet bana oldukça yardımcı oldu. Taraftarlarımız da yakın ilgi gösterdi. Ben de bana gösterilen bu ilginin karşılığını sahada goller atarak vermek istiyorum. Kendimi oynamaya hazır hissediyorum. Umarım hem kendim için hem de Trabzonspor için iyi bir geri dönüş olur" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler