Emre Çolak transferi bitiyor mu?

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Çaykur Rizespor, Galatasaray ile yol ayrımında olan Emre Çolak’ı kadrosuna katmak istiyor. Hamza Hamzaoğlu'nun ardından yeni hocası Mustafa Denizli'nin de gözüne giremeyen genç orta saha oyuncusu için Ç.Rizespor

Emre Çolak transferi bitiyor mu?

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Çaykur Rizespor, Galatasaray ile yol ayrımında olan Emre Çolak’ı kadrosuna katmak istiyor.

Hamza Hamzaoğlu'nun ardından yeni hocası Mustafa Denizli'nin de gözüne giremeyen genç orta saha oyuncusu için Ç.Rizespor kulübü, G.Saray kulübüne teklifte bulundu. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için Antalyaspor ve Akhisar Belediye takımlarının da devrede oldukları öğrenilirken, genç oyuncunun Çaykur Rizespor'a transfere sıcak baktığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. G.Saray yönetiminin Emre'yi bonservisi ile vermeyi düşünmediği ancak kiralanmasına izin vereceği öne sürüldü.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler