Emre Belözoğlu'ndan bir küfür daha

Alex Telles'in Gökhan Gönül'e yaptığı faul sonrası Fenerbahçeli futbolcular bir araya toplandı. Galatasaraylı Chedjou, serbest vuruşun uzun süre kullanılmamasının ardından Emre Belözoğlu'nun yanına gitti ve futbolcunun elinden topu almak istedi.Emre Belöz

Emre Belözoğlu'ndan bir küfür daha

Alex Telles'in Gökhan Gönül'e yaptığı faul sonrası Fenerbahçeli futbolcular bir araya toplandı. Galatasaraylı Chedjou, serbest vuruşun uzun süre kullanılmamasının ardından Emre Belözoğlu'nun yanına gitti ve futbolcunun elinden topu almak istedi.

Emre Belözoğlu'ndan şok küfür

Emre Belözoğlu ve Chedjou arasında bir süre itiş kakış yaşandı. İyice gerilen Emre, o esnada Chedjou'ya "F... off" dedi. Araya giren Galatasaraylı ve Fenerbahçeli futbolcular her iki oyuncuyu da sakinleştirdi.

İkinci vukuatı

Chedjou'ya "F... off" diyen Emre Belözoğlu, aynı küfrü daha önce Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Teknik Direktör Slaven Bilic'e söylemişti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler