Emre Belözoğlu'na hapis şoku

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusuna 'İmar kirliliğine neden olmak' suçundan dava açıldı. Mahkemede Emre Belözoğlu ve babası için 5 yıla kadar hapis cezası istendiEmre'nin başı dertte... Ancak şike soruşturmasından değil. Evinde yaptığı tadilatlar başına büyü

Emre Belözoğlu'na hapis şoku

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusuna 'İmar kirliliğine neden olmak' suçundan dava açıldı. Mahkemede Emre Belözoğlu ve babası için 5 yıla kadar hapis cezası istendi

Emre'nin başı dertte... Ancak şike soruşturmasından değil. Evinde yaptığı tadilatlar başına büyük bela oldu.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Emre ve babası Mehmet Belözoğlu hakkında 'İmar kirliliğine neden olmak' suçundan dava açıldı. Asliye ceza mahkemesinde açılan davada Sarı- Lacivertli oyuncu ile babasının 5 yıl hapsi istendi.

BABA-OĞUL SUÇLANDI

Emre'nin Bakırköy'de bulunan binasında tadilat işlerini babası Mehmet Belözoğlu üstlendi. Ancak yapılan denetlemede binanın ruhsat ve eklerine aykırı olarak sığınak, hobi odası ve yiyecek deposu olarak düzenlenen alanlarının iş yeri yapıldığı saptandı.

Dükkanı mevcut haliyle satın aldıklarını savunan baba Mehmet Belözoğlu binanın alındığı şekliyle durduğunu iddia etti. Binayı yapan müteahhit Hayri Köseoğlu ise. "Söz konusu bina plan ve projeye uygun olarak inşa edildi. Sonradan alan kişiler içerde ve dışarda birçok tadilat yapmış" diye ifade verdi. Savcı baba ve oğulun 5 yıla kadar hapsini istedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler