Emre Belözoğlu itiraf etti

Trabzonspor maçında Emre’nin Zokora’ya ırkçı söylemde bulunduğu iddiaları gündemdeki yerini koruyor. Zokora’nın maç sonu iddiası, Emre’nin 1 gün sonra bunu yalanlaması, milli futbolcunun ırkçı söylemde bulunduğunun ağız okuma uzmanları tarafından tespit e

Emre Belözoğlu itiraf etti

Trabzonspor maçında Emre’nin Zokora’ya ırkçı söylemde bulunduğu iddiaları gündemdeki yerini koruyor.

 

Zokora’nın maç sonu iddiası, Emre’nin 1 gün sonra bunu yalanlaması, milli futbolcunun ırkçı söylemde bulunduğunun ağız okuma uzmanları tarafından tespit edildiği iddiası ve Emre’nin PFDK’ya sevk edilmesi...

 

Olayla ilgili son iddia ise Takvim gazetesinde yer aldı ve habere göre Emre, maç sonu soyunma odasında Aykut Kocaman’a itirafta bulundu.

 

Kocaman ile Emre arasında soyunma odasında yaşanan diyaloğun aktarıldığı haberde, Kocaman’ın Emre’ye iddia edilen sözü söyleyip söylemediğini sorduğu, Emre’nin de "Evet söyledim çünkü bana küfür etti" dediği ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor