Emre Belözoğlu ifade verdi!

Ankaragücü maçından önce menajeri Ahmet Bulut'un ortağı Ekrem Okumuş ile başkent ekibinin futbolcusu Kağan Sözlemezgiller arasında yaşanan mesaj trafiğine adı karışan Belözoğlu, Etik Kurulu'nda olayla hiçbir ilgisinin olmadığını söyledi."BURAYA ÇAĞIRILMAK

Emre Belözoğlu ifade verdi!

Ankaragücü maçından önce menajeri Ahmet Bulut'un ortağı Ekrem Okumuş ile başkent ekibinin futbolcusu Kağan Sözlemezgiller arasında yaşanan mesaj trafiğine adı karışan Belözoğlu, Etik Kurulu'nda olayla hiçbir ilgisinin olmadığını söyledi.

"BURAYA ÇAĞIRILMAK BENİM İÇİN BÜYÜK ÜZÜNTÜ"

Yıldız futbolcu, "Ben Milli Takım kaptanıyım. Böyle bir olaya nasıl karışabilirim. İki kişi arasında yaşanan bir masaj trafiğine özellikle adımı karıştırmak istediler. Buraya çağrılmam bile benim için büyük üzüntü" ifadelerini kullandı.

Etik Kurulu, soruşturma kapsamında menajer Ekrem Okumuş ve Ankaragücülü Kağan'ın da ifadesini aldıktan sonra konuyla ilgili kararını açıklayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor