Emre Belözoğlu: Hepsi montaj!

Gündeme bomba gibi düşen iddialara Emre Belözoğlu cevap verdi. Emre şu sözlerle kendini savundu: "Mesajların hepsi montajlanmış. Üstü kapatılarak veriliyor. Bunun gerçekleştiği iddia edilen yerde ben yokum. Kağan'ı tanımam etmem. 5 hafta önce bir kere gör

Emre Belözoğlu: Hepsi montaj!

Gündeme bomba gibi düşen iddialara Emre Belözoğlu cevap verdi.

Emre şu sözlerle kendini savundu:

"Mesajların hepsi montajlanmış. Üstü kapatılarak veriliyor. Bunun gerçekleştiği iddia edilen yerde ben yokum. Kağan'ı tanımam etmem. 5 hafta önce bir kere gördüm. Benden maç için (F.Bahçe-A.Gücü) iki bilet istedi. Ekrem'le (Okumuş) BBM'de (BlackBerry Messenger) yazışırken "Abi benim biletler ne oldu?" diye sormuş. Ekrem de Emre abin söz verdi" diye yazmış. O mesajları montajlayarak yayınlıyorlar. Benim olmadığım yerde varmışım gibi konuşuyorlar.

Eğer bu ülkede adalet varsa gerçek mutlaka ortaya çıkacak. Yarın ya da 1 sene sonra ancak mutlaka çıkacak. Bütün telefon kayıtlarını incelesinler. Benim gizlim saklım yok. Kulübün bunlarla ilgili olarak suç duyurusunda bulunmuş. Bu nedenle fazla konuşmam doğru olmaz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor