"Emre Belözoğlu balıkçıda imza atmış"

23 Mayıs'ta koltuğu devredecek olan Başkan Duygun Yarsuvat, Emre Belözoğlu'nun geçmişte İnter'e transferiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı "Biz Emre Belözoğlu'nu bebekken aldık, futbolcu yaptık. Trafik kazasına karıştığında avukatlığını yaptım. Lucescu

"Emre Belözoğlu balıkçıda imza atmış"

23 Mayıs'ta koltuğu devredecek olan Başkan Duygun Yarsuvat, Emre Belözoğlu'nun geçmişte İnter'e transferiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı "Biz Emre Belözoğlu'nu bebekken aldık, futbolcu yaptık. Trafik kazasına karıştığında avukatlığını yaptım. Lucescu ona 'Her oyuncu bir gün İtalya'da oynamalı' dedi. Emre de 'Ben de oynamak istiyorum. Ama kulübüme de kazandırarak gitmek isterim. Galatasaray için her şeyi yaparım' cevabını verdi. Ama sonradan öğrendik ki daha devre arasında bir balıkçıda Inter'e imzalamış. Aldığı nakit parayla da babasına o dönem otomobil galerisi açmış." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor