Emerson'un sözleşmesi feshedildi

Trabzonspor yabancı kontenjanını boşaltmak için uzun zamandır görüşmelerde bulunduğu Brezilyalı savunma oyuncusu Emerson’un sözleşmesini anlaşarak karşılıklı feshetti.Genel Sekreteri Köksal Güney, basına yaptığı açıklamada, "Emerson ile yaptığımız görüşme

Emerson'un sözleşmesi feshedildi

Trabzonspor yabancı kontenjanını boşaltmak için uzun zamandır görüşmelerde bulunduğu Brezilyalı savunma oyuncusu Emerson’un sözleşmesini anlaşarak karşılıklı feshetti.

Genel Sekreteri Köksal Güney, basına yaptığı açıklamada, "Emerson ile yaptığımız görüşmelerde sonuca ulaştık. Karşılıklı olarak sözleşmesini feshettik” dedi. İlk yapılan görüşmelerde, "800 bin euroyu verirseniz" giderim diyen Emerson’un takımdan ayrı çalışmaya başladıktan sonra fiyatında indirime gittiği ve 400 bin euro tazminat bedeliyle sözleşmesini feshettiği öğrenildi.

EN YAKIN TRANSFER GEKAS

Yabancı kontenjanını da boşalttıktan sonra transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor’un Yunan golcü Gekas ile görüşmelerini hızlandırdığı belirtildi. Gekas’ın yıllık 1.2 milyon euroya Trabzonspor’da oynayabileceği, transferinin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor