Emerson'dan Fener'in şifreleri!

Brezilyalı oyuncu, F.Bahçe'nin iyi bir takım olduğunu ama Benfica ayarında olmadığını belirterek, "En iyi oyuncuları Moussa Sow. Kalecileri soluna gelen her topta gol yiyor. Sol kanatları zayıf. Orta göbekleri çok güçlü. Takım savunması yapmayı çok iyi bi

Emerson'dan Fener'in şifreleri!

Brezilyalı oyuncu, F.Bahçe'nin iyi bir takım olduğunu ama Benfica ayarında olmadığını belirterek, "En iyi oyuncuları Moussa Sow. Kalecileri soluna gelen her topta gol yiyor. Sol kanatları zayıf. Orta göbekleri çok güçlü. Takım savunması yapmayı çok iyi biliyorlar" dedi.

Emerson, Trabzonspor ile F.Bahçe arasındaki rekabete de değinerek, "Trabzon da herkes Benfica'nın tur atlamasını isteyecektir. İstanbul'daki maçta Trabzonspor taraftarı da olacaktır. Çünkü Trabzon'da kimsenin duymaya bile tahammül edemediği tek kelime F.Bahçe" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler