Emenike'yi yıpratmaya çalışıyorlar

Fenerbahçe ve yandaş basını iş başında. Karabükspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Emenike'yi baskı altına almak için elinden geleni yapıyor. Bu durumu fark eden Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, Emenike'nin yaşı ile ilgili iddiaların çirkin olduğunu

Emenike'yi yıpratmaya çalışıyorlar

Fenerbahçe ve yandaş basını iş başında. Karabükspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Emenike'yi baskı altına almak için elinden geleni yapıyor.

 

Bu durumu fark eden Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, Emenike'nin yaşı ile ilgili iddiaların çirkin olduğunu, kritik maç öncesi golcü futbolcularının ve takımın motivasyonunun bozulmaya çalışıldığını söyledi.

 

Başkan Ferudun Tankut, Fenerbahçe maçına hazırlanan takımının dün akşam ki antrenmanını izleyerek, Teknik Direktör Yücel İldiz ve ağrıları nedeniyle antrenmana çıkmayan Emenike ile görüştü. Emenike'nin yaşı ile ilgili iddiaların çirkin olduğunu belirten Tankut, "Reyting yapmak uğruna, kafaları karıştırmak adına yapılan bu haberi üzülerek okuduk. Hiçbir dayanağı olmayan böyle bir haber yapılarak kritik maç öncesi futbolcumuzun ve takımımızın motivasyonunu olumsuz yönde etkileme diye değerlendiriyorum.

 

Emenike'nin resmi yaşı elimizde. Futbolcumuzun nüfus cüzdanındaki yaşı ortada. Ama yok gerçek yaşı şuymuş buymuş gibi dedikodu fevkalade üzücü ve çirkin. Yasal olarak hem futbolcumuzun, hem de kulübümüzün lehine hukukçumuzu devreye soktuk. Bundan sonra ne yapılması gerekiyorsa hukuksal açıdan gereğini yapacağız. Ama ben bir reyting uğruna yapılan bu haberi Emenike adına, kulübüm adına kınıyorum" dedi.

 

Ortalığın karıştırılmak istendiğini ifade eden Tankut, "Fenerbahçe ve Trabzonspor çok büyük kulüpler. Bu kulüplerimizin böyle haberlere ihtiyacı yok. Bu kulüplerimizin yaptığı bir haber değil bunlar. Bu haberleri tamamen basında birilerinin işgüzarlık olarak çıkarttığı haberler olarak değerlendiriyorum. O bakımdan futbolcumuzun bunlardan etkileneceğini sanmıyorum.

 

Birileri kendi kendilerine kraldan çok kralcılık yaparak ortalığı karıştırmaya çalışıyor. Bu hareketleri doğru bulmuyorum. Şampiyonluk yolunda herkesin saygı duyacağı kıyasıya güzel bir yarış var. Bana göre gönüllerde 2 tane şampiyon çıkacak" diye konuştu.

 

Tankut, ligde kalan 3 maçı da kazanmak istediklerini açıklayarak, şöyle konuştu:

 

"Son üç karşılaşmamız da puan veya puanlar alarak sıralamamızdaki yerimizi 6'ıncılığa çıkartmak gayretinde olacağız. O bakımdan kalan 3 maçtan toplayacağımız puanlar bizim için önemli. Biz kendi işimize bakacağız. Herkes kendi düşüncesini sahaya yansıtacak. Futbolcu arkadaşlarım son 3 karşılaşmadan 3 maçta 3 galibiyet yaparak çıkacaklarını ümit ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler