Emenike: "Aykut mu? O da kim?"

Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde haberler çıkan Karabükspor'un golcüsü Emenike, Aykut Kocaman'ı tanımadığını açıkladı. Adı Fenerbahçe ile sürekli anıldı. Transfer listesinin hep üst sıralarında yer aldı ancak iki yıldır top koşturduğu Türkiye'de Fen

Emenike: "Aykut mu? O da kim?"

Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde haberler çıkan Karabükspor'un golcüsü Emenike, Aykut Kocaman'ı tanımadığını açıkladı.

 

Adı Fenerbahçe ile sürekli anıldı. Transfer listesinin hep üst sıralarında yer aldı ancak iki yıldır top koşturduğu Türkiye'de Fenerbahçe'nin başındaki hocasını tanımıyor.

 

Karabükspor'un yıldız golcüsü Emenike, Fenerbahçe maçında neden oynamadığını açıkladı, transferine değindi, ilginç sözler söyledi.. Emenike, Kanal Türk'te yayınlanan Telegol programına açıklamalar yaptı.

 

TEKLİF ALMADIM

Fenerbahçe maçında sakatlığı nedeniyle oynamadığını belirten Nijeryalı oyuncu, Fenerbahçe'den transfer teklifi almadığını da söyledi.

 

Ligde kalan iki haftada da forma giyemeyeceğini söyleyen golcü oyuncu, gazetelerde kendi ağzından çıkan haberlerin doğru olmadığını da belirtirken, transfer konusunda sözün kulübünde olduğunu ifade etti.

 

TANIMIYORUM

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın basın toplantıında "Emenike son derece beğendiğim oyuncu" sözleriyle ilgili yöneltilen soru üzerine yıldız oyuncudan beklenmedik bir cevap geldi. Emenike, Aykut Kocaman'ı tanımadığını söyledi.

 

OYNAMASINI BEKLİYORDUK

Öte yandan Karabükspor'un ikinci kalecisi Bülent Ataman, Fenerbahçe'ye karşı oynamayan takım arkadaşı Emenike'yi suçladı. Ataman "Deplasmanda iyi oynuyorlar ama saha dışında da formdalar. Fenerbahçe bizim takımı karıştırdı. Sadece Fenerbahçe değil, teşvik primi filan... Sahaya çıkmayandan bahsetmiyorum. O kendini bilir. Sahaya çıkanlar şerefli bir şekilde topunu oynadı. Onları tebrik ediyorum" diye konuştu.

 

Ataman, Emenike'yi mi kastettiğinin sorulması üzerine, "Kasten oynamıyor demedim. Bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Biz bu maçta oynamasını bekliyorduk. Hiç idmana çıkmamıştı ama sahaya çıkar diye düşünmüştük. Emenike sezon sonu gidecek, zaten belli. Nereye bilmiyorum ama sanırım Fenerbahçe ile anlaştı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor