Elmas 'Hedefimiz UEFA' dedi

11 yaşında başladığı futbol hayatında Galatasaray dahil 4 şampiyonluk yaşadığını söyleyen Fevzi Elmas, Sakaryaspor, Galatasaray, Antalyaspor ve Orduspor’da şampiyonluklar yaşadığını, bu yıl ise takım olarak hedef büyüttüklerini belirten Fevzi Elmas, “Şimd

Elmas 'Hedefimiz UEFA' dedi

11 yaşında başladığı futbol hayatında Galatasaray dahil 4 şampiyonluk yaşadığını söyleyen Fevzi Elmas, Sakaryaspor, Galatasaray, Antalyaspor ve Orduspor’da şampiyonluklar yaşadığını, bu yıl ise takım olarak hedef büyüttüklerini belirten Fevzi Elmas, “Şimdi hedefimiz UEFA kupalarına katılabilmek. Hedefimize ulaşmak için günde çift idman çalışıyoruz. Anadolu takımı olarak bunu başaracak yürek bizde var” diyerek iddialı konuştu.


Hector Cuper’in çok deneyimli ve birikimli bir teknik adam olduğunu söyleyen Fevzi Elmas, “O takımımızda hem bizim hocamız, hem de bizim babamız. Takımda her oyuncu onunla çok iyi anlaşıyor. Kimi zaman bir oyuncu gibi antrenmanlarda forma giyerek bizleri şaşırtıyor.

 

Onun içindeki bu enerjiyi görüp de çalışmamak ve ter dökmemek mümkün değil. Her oyuncu arkadaşımız daha da çok mücadele vermek istiyor. Bizim enerjimizi kat be kat arttırıyor. Takımda tam bir kardeşlik havası var. Bu havayı ligin başında yakalamak her takıma nasip olmaz. Ama biz yakaladık, çok mutluyuz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler