Elkeson Trabzonspor'a nazlanıyor!

UEFA Avrupa Ligi’nde namağlup olarak gruptan lider çıkan Trabzonspor’da gözler transfere çevrildi.Forvet hattı için sezon başından beri süren araştırmalar çerçevesinde radara takılan futbolcular için girişimlere başlayan Trabzonspor'a yaklaşık 10 gündür t

Elkeson Trabzonspor'a nazlanıyor!

UEFA Avrupa Ligi’nde namağlup olarak gruptan lider çıkan Trabzonspor’da gözler transfere çevrildi.

Forvet hattı için sezon başından beri süren araştırmalar çerçevesinde radara takılan futbolcular için girişimlere başlayan Trabzonspor'a yaklaşık 10 gündür temas halinde olduğu Elkeson’dan olumsuz haber geldi.

Haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre; Çin’in Guangzhou takımında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 24 yaşındaki Brezilyalı Elkeson’u transfer etmek için girişim yapan Bordo mavili takım golcü oyuncudan olumsuz yanıt aldı. Elkeson’un kendisiyle görüşen bordo mavili yetkililere önceliğinin Avrupa’nın büyük ligleri olduğunu belirterek transfer teklifini reddettiği öğrenildi.

ELKESON BÖYLE BİR GOLCÜ / TIKLAYIN
Elkeson’dan olumsuz yanıt alan Trabzonspor Brezilyalı’dan umudu kesmezken devre arasında takıma iyi bir golcü katmak diğer isimler üzerinde de çalışmalara devam ediyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler