Elazığspor Trabzon'a geldi

 Bordo-Beyazlı ekip yarın Trabzon'da gerçekleştireceği son çalışmanın ardından Giresun'a gitti. Bank Asya 1. ligin 23. haftasında Pazar günü Giresunspor'a konuk olacak olan Elazığspor, bu karşılaşma için bugün Trabzon'a gitti. Sabah saat 7:00'de Türk Hava

Elazığspor Trabzon'a geldi

 

Bordo-Beyazlı ekip yarın Trabzon'da gerçekleştireceği son çalışmanın ardından Giresun'a gitti.

Bank Asya 1. ligin 23. haftasında Pazar günü Giresunspor'a konuk olacak olan Elazığspor, bu karşılaşma için bugün Trabzon'a gitti.

Sabah saat 7:00'de Türk Hava Yollarına ait tarifeli uçak ile ilk olarak Ankara'ya giden Bordo-Beyazlılar, saat 9:15'te yine Türk Hava Yollarına ait tarifeli uçak ile Trabzon'a uçtu.

Trabzon'da konakladığı otele yerleşen Elazığspor, yarın burada gerçekleştireceği son çalışmanın ardından karayoluyla Giresun'a gitti.

Elazığspor'da 18 kişilik Giresunspor maçı kadrosunda şu isimler yer alıyor.Ahmet Şahin, Erşen Çilingir, Ahmet Görkem Görk, Ozan Tahtaişleyen, Veysel Aksu, Erdal Sezek, Murat Selvi Rıdvan Şimşek, Alper Kalemci, Alaattin Tosun, Murat Kayalı, Köksal Yedek, Oktay Pop, Yusuf Kurtuluş, Sinan Özkan, Arif Şahin, Göksu Türkdoğan ve İsmail İsa Mustafa.

Giresunspor maçı öncesi son çalışmasını yarın Trabzon'da gerçekleştirecek olan Bordo-Beyazlılar, daha sonra karayoluyla Giresun'a giderek maç saatini beklemeye başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor