Elazığspor sağlık taramasında

Elazığspor'da yeni sezon öncesi teknik heyet ile futbolcular özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçti. Özel hastanede yapılan sağlık kontrolünde futbolcular ile teknik heyete gruplar halinde uzman ekipler tarafından efor, ekor, EKG ve kan testleri uyg

Elazığspor sağlık taramasında

Elazığspor'da yeni sezon öncesi teknik heyet ile futbolcular özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçti.

Özel hastanede yapılan sağlık kontrolünde futbolcular ile teknik heyete gruplar halinde uzman ekipler tarafından efor, ekor, EKG ve kan testleri uygulandı. Uygulanan testler sonucunda futbolcularda ve teknik heyette herhangi bir olumsuz bulguya rastlanmadığı bildirildi. Kontrollerin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Elazığspor Yardımcı Antrenörü Mehmet İpek, yeni sezonda hedeflerinin Süper Lig olduğunu söyledi. Öncelikle uzun yıllar futbol hayatından sonra antrenörlük anlamında profesyonel olarak ilk defa Bayram hocayla beraber çalıştıklarını ifade eden İpek, "Elazığ şehrini çok benimsedim bizim oraya benziyor insanları çok sıcak kanlı. Özellikle camia olarak siz antrenörler hocalarımız futbolcular inşallah bu sezon zorlukların üstesinden gelerek Süper Lig'e çıkacağız. Tabi ki ufak tefek eksiklerimiz var. Oyuncuların bazıları sonradan katıldı. İyi bir kamp dönemi geçirdik. İnşallah bunu bütünleştirirsek camia olarak çok farklı şeyler yaşayacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor