Elazığspor Adanaspor berabere

PTT 1. Lig'in 17. haftasında Elazığspor taraftarı önünde Adanaspor'u konuk etti. Büyük çekişmeye sahne olan 90 dakikası 1-1'lik beraberlikle sona erdi. Bu sonucun ardından PTT 1. Lig'de Elazığspor puanını 29'a çıkarırken, Adanaspor'un puanı 27 oldu. Ev

Elazığspor Adanaspor berabere

PTT 1. Lig'in 17. haftasında Elazığspor taraftarı önünde Adanaspor'u konuk etti. Büyük çekişmeye sahne olan 90 dakikası 1-1'lik beraberlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından PTT 1. Lig'de Elazığspor puanını 29'a çıkarırken, Adanaspor'un puanı 27 oldu.

Ev sahibi Elazığspor, karşılaşmanın 32. dakikasında Prince Segbefia'nın golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı. Maçı önde götüren ev sahibinde 39. dakikada Tom kırmızı kart gördü. İlk 45 dakika 1-0'ın Elazığspor'un üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarı eksik rakibi önünde daha etkili olan Adanaspor, 67. dakikada Samican Keskin'in golüyle skora dengeyi getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve bu zorlu mücadele 1-1 sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler