Elazığ'ın hocası istifa edecek mi?

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Trod Sollied, "Bugün gergin bir takım gördük. 90 dakika boyunca iki tarafta da bir gerginlik vardı. Oynadığımız oyun şekli çok önemli değildi, ama sonuç önemli. Tabi ki oyuncularım oyun içerisinde odaklanması lazımd

Elazığ'ın hocası istifa edecek mi?
Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Trod Sollied, "Bugün gergin bir takım gördük. 90 dakika boyunca iki tarafta da bir gerginlik vardı.
 
Oynadığımız oyun şekli çok önemli değildi, ama sonuç önemli. Tabi ki oyuncularım oyun içerisinde odaklanması lazımdı, ama bunu göremedim. Oyuncularım genellikle temel ana şeyleri unutmuştu oyun içerisinde. Bugün burada kazanabilirdik, ama futbolun oyun içerisinde şansın da olması lazım" dedi. Taraftarların kendisini istifaya davet ettiğinin hatırlatılması üzerine Sollied, "Yine söylüyorum inşallah ama istifa etmeyeceğim. Takımımın ligde kalacağına inanıyorum" dedi. 
 
Gençlerbirliği başında ilk maçına çıkan teknik direktörü Mehmet Özdilek, hak ettikleri bir sonuç aldıklarını belirterek, "Her şeyden önce oyuncularımı tebrik ediyorum, başından sonuna kadar hak ettiğimiz bir sonuç oldu. Üç günlük bir çalışmayla buraya geldik. Takım olarak çok zor durumdaydık. Rakip olarak gördüğümüz bir takımdı Elazığspor. Oyunun genelinde kontrol ettik ve beklemediğimiz bir gol yedik. Hemen arkasından beraberlik golünü bulduk. İkinci yarı yakalayacağımızı biliyorduk, Elazığspor üzerimize geldi. Hak ettiğimiz moral güven açısından bizi yukarıya taşıyacak bir galibiyet aldık. Bundan sonra Gençlerbirliği daha iyi yerlere gidecek" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor