Elazığ'dan Trabzon açıklaması

 Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sanica Boru Elazığspor'un basın sözcüsü Şerafettin Yıldırım, Trabzonspor karşılaşmasıyla ilgili olarak, "Bize göre yere düşen futbolcunun koluyla topa müdahalesi sonrası verilmeyen penaltı, maçın kırılma noktalarından bir

Elazığ'dan Trabzon açıklaması

 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sanica Boru Elazığspor'un basın sözcüsü Şerafettin Yıldırım, Trabzonspor karşılaşmasıyla ilgili olarak, "Bize göre yere düşen futbolcunun koluyla topa müdahalesi sonrası verilmeyen penaltı, maçın kırılma noktalarından biriydi" dedi. 

Yıldırım, Deplasmanda karşılaştıkları Trabzonspor maçının ilk yarısında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ancak yedikleri golden sonra daha atak bir futbol oynadıklarını söyledi.

Cumartesi günü karşılaşacakları Kasımpaşa maçı hazırlıklarını perşembe gününe kadar Erzurum'da sürdüreceklerini açıklayan Yıldırım, şunları söyledi: 

"Biz Trabzon maçından sonra tekrardan Erzurum'a dönüp ve Kasımpaşa maçını da burada yapmak için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurmuştuk. Erzurum'da oynamak istediğimizi federasyona resmi olarak iletmiştik. Federasyonumuz maçın İzmir'de oynanmasına karar verdi.

Gerekçe olarak da ilk maçımızı İzmir'de oynamamız gösterildi. Federasyonumuzun verdiği karar doğrultusunda Kasımpaşa ile cumartesi günü İzmir'de karşılaşacağız"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor