Elazığ'da puanlar paylaşıldı

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Sanica Boru Elazığspor evinde Gençlerbirliği ile karşılaştı. Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanan ve küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen ev sahibi adına büyük önem taşıyan karşılaşma 1-1 sonuçlandı.Gençlerbirliği karş

Elazığ'da puanlar paylaşıldı

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Sanica Boru Elazığspor evinde Gençlerbirliği ile karşılaştı. Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanan ve küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen ev sahibi adına büyük önem taşıyan karşılaşma 1-1 sonuçlandı.

Gençlerbirliği karşılaşmanın 16. dakikasında Ante Kulusic ile öne geçerken, ikinci yarıda ataklarını sıklaştıran Elazığspor 86. dakikada Sane'nin attığı gol ile beraberliği yakaladı ve mücadele bu skorla sona erdi.

Bu sonucun ardından Elazığspor puanını 32'ye çıkardı ve 14. sıraya yükseldi. Gençlerbirliği ise 38 puanla 8. sırada yer aldı. Süper Lig2in 28. haftasında Yiğidolar deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacakken, Gençlerbirliği ise evinde Gaziantespor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler