Ekspres yine çok sinirlendi! Ne istikrar ama!

Trabzon Gazetelerinden Ekspres, bugün ki spor manşetinde Trabzonspor yönetimine yine çarpıcı bir eleştiri yaptı.“Ne istikrar ama!” manşetinin spotunda, “Trabzonspor 15 ay içinde tam 36 futbolcu ile yollarını ayırıp, 35 transfer gerçekleştirdi. Hacıosmanoğ

Ekspres yine çok sinirlendi! Ne istikrar ama!

Trabzon Gazetelerinden Ekspres, bugün ki spor manşetinde Trabzonspor yönetimine yine çarpıcı bir eleştiri yaptı.

“Ne istikrar ama!” manşetinin spotunda, “Trabzonspor 15 ay içinde tam 36 futbolcu ile yollarını ayırıp, 35 transfer gerçekleştirdi. Hacıosmanoğlu yönetimi kendi döneminde aldığı 12 futbolcuya bile yollarını ayırdı. Bunun yanında 4 teknik adamla çalışan yönetimde 7 de istifa gerçekleşti. Önemli görevdeki 4 isimle de yollar ayrıldı.” denildi.

Haberin detayında şu tespitlere yer verildi;

GİDEN GELENİN HESABI YOK

Futbol kulüpleri için önemli kabul edilen istikrar Trabzonspor’un yanına bile uğramıyor. Bordo Mavililer kulüpte geçmişte de yaşanan istikrarsızlık sorunu İbrahim Hacıosmanoğlu, döneminde doruğa çıktı. Hacıosmanoğlu ve ekibi, görevde bulunduğu 15 ay içinde transfer piyasasına öylesine daldı ki, hem nicelik hem de ekonomik olarak büyük bir rekora imza attı. Bordo mavili kulüpte son 15 ayda tam 36 oyuncuyla yollar ayrıldı. Buna karşın bir çoğuna çok büyük paralar ödenerek tam 35 yeni oyuncu ile sözleşme imzalandı.

TEKNİK ADAM KIYIMI YAŞANDI

İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde transfer edilen 12 futbolcuyla da yolların ayrılması dikkat çeken bir başka önemli ayrıntıydı. İstikrarsızlık sadece futbol takımıyla ilgili de olmadı. Aynı zamanda teknik adam ve yönetici kıyımı açısından da bordo mavililer önemli bir rekora imza koydu. Hacıosmanoğlu geldiği gibi Tolunay Kafkas ile yolları ayırdı. Mustafa Reşit Akçay’ı takımın başına getirdi. Ardından bu isim istifa edince Hami Mandıralı sorumluluğu üstlendi ve başarılı oldu ancak bu sezona Vahid Halilhodzic ile başlama kararı verildi.

YÖNETİM PARAMPARÇA

Hacıosmanoğlu göreve başlarken, “Fatih Tekke sportif direktörümüzdür” dedi ancak bu isim bir hafta geçmeden ayrıldı. Ünal Karaman bu görevi üstlendi ama o da 3 ay dayanabildi ve ayrıldı. Altyapıda Özkan Sümer ile yollar ayrıldı. Ömer Eyüpoğlu ile 5 yıllık plan yapıldı fakat bu isim de 1 gün sonra bıraktı, Sadi Tekelioğlu’nda karar kılındı. Yönetimden ise İrfan Coşkun, Osman İlyas, Yaşar Aşçıoğlu, Çetin Kansız, Sebahattin Çakıroğlu, M. Uğur Bozoğlu, Engin Kara istifa ederek ayrıldı. Ve bu anlamda da tam bir istikrarsızlık yaşandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler