Ekşioğlu ne saçmalıyor böyle ?

TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu'nun yaptığı son açıklamalar, federasyonun Trabzonspor'a karşı tavrını özetler cinsten. TFF İstanbul İl Başkanı ve yedek yöneticisi Yemen Ekşioğlu ile TFF kanadından gelen talihsiz açıklamalar serisine bir yenisini da

Ekşioğlu ne saçmalıyor böyle ?

TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu'nun yaptığı son açıklamalar, federasyonun Trabzonspor'a karşı tavrını özetler cinsten.

 

TFF İstanbul İl Başkanı ve yedek yöneticisi Yemen Ekşioğlu ile TFF kanadından gelen talihsiz açıklamalar serisine bir yenisini daha ekledi. Fakat her zamanki gibi bu yeni açıklamaya da kimse şaşırmadı.

 

TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, "Bize her yer Trabzon, diyorlar... Kupa Fenerbahçe'nin müzesinde rahat, orada duruyor. Trabzospor'un içi rahat olsun"  dedi. 

 

TFF'in aldığı şike karaları, Trabzonspor'un kupa talebi ve şampiyonluk kupasının nerede verileceği gibi gündemin en sıcak konularıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yapan Ekşioğlu'nun bu açıklamaları kimin için çalıştığını simgeler nitelikte.

 

TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, hangi kulüp şampiyon olursa olsun şampiyonluk kutlamalarının pazar günü yapılacağını söyledi. 

Ekşioğlu, "Kulüplerimiz ve medya şampiyonluk kutlamaları için sağduyulu davranmadılar. Günlerdir adeta felaket tellalığı yapılıyor. Biz Federasyon olarak Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kupa töreni konusunda fikirlerini aldık. Şuan oluşan kanaat kutlamanın ertesi gün (pazar günü) yapılması yönünde" dedi.  

 

İşte Yemen Ekşioğlu'nun yaptığı o açıklama; 

"Bize her yer Trabzon, diyorlar... Kupa Fenerbahçe'nin müzesinde rahat, orada duruyor. Trabzospor'un içi rahat olsun"

"Milletvekilleri Fenerbaheçe-Galatasaray maçı için protokol yeri istiyorlar; sen vekilsin asil olan taraftardır"

 

 

TÜZMEN PLATİNİ İLE GÖRÜŞTÜYSE ŞEREFSİZİM

"Kürsat Tüzmen Platini ile görüştüyse şerefsizim, namussuzum. Maydonoz olmayın herseye bir susun ya! Türk futbolu Ceza verilse kına mı yakacaklar!"

 

"Yusuf Reha Alp Özel konuları kamuoyuyla paylaşıyor. Canlı yayınlarda gazete mansetlerinde bu kadar mı medyatik olmaya meraklı bilmiyorum. Yusuf Reha Alp etik olarak istifa etmeli!"

 

AZİZ YILDIRIM'IN CEZA ALMAMASINDAN RAHATSIZIM

"Diğerlerinden ayrılarak Aziz Yıldırımın ceza almamasından dolayı çok rahatsızım"

 

Ekşioğlu Sadri Şener'e de, "Sadri Şener'in şekeri çıkınca sanırım böyle açıklamalar yapıyor. Yıldırım Demirören'in Trabzonspor'a kupa konusunda sözveridğini hiç zannetmiyorum" dedi. 

 

HERKESİ UÇAĞA DOLDURUP OKYANUSA ATSINLAR!

"Türk futbolunun kurtulmasını istiyorsak ben dahil son 20 yıldır futbolun içerisnde olan yöneticilik yapan herkesi uçağa doldurup okyanusa atsınlar"

 

ÖZERTEN'İNİN MAŞAŞININ KONUŞULMASI ÇOK ÇİRKİN

"Özerten'in maas konusunun konusulması çok çirkin. Affan Keçeci, hariç maaşsız baskanvekili yoktur. Uufuk Özerten'in bir tane kelepçeli resmi yoktur. Varsa ben istifa ederim. Trabzospor yönetimi olayı sulandırıyor"

 

GALATASARAY KARŞI OLDUĞU YASADAN YARARLANDI

"Galatasaray en başından beri istifa çağrıları yapıyor fakat;  PFDK'dan üç maç ceza alan Fatih Terim 105.madden yararlanarak sahaya döndü"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor