Ekici'ye önemli görev!

Trabzonspor'da oynadığı karşılaşmalarda rakip savunmanın kendisine aldığı önlemler nedeniyle çok fazla topla buluşamayan Paraguaylı yıldız Oscar Cardozo için Teknik Direktör Vahid Halilhodzic, Mehmet Ekici'ye özel görev verdi.Cardozo'nun ileride daha çopk

Ekici'ye önemli görev!

Trabzonspor'da oynadığı karşılaşmalarda rakip savunmanın kendisine aldığı önlemler nedeniyle çok fazla topla buluşamayan Paraguaylı yıldız Oscar Cardozo için Teknik Direktör Vahid Halilhodzic, Mehmet Ekici'ye özel görev verdi.

Cardozo'nun ileride daha çopk topla buluşmasını ve pozisyona girmesini isteyen Boşnak teknik adam orta sahada oynayan oyuncuların atacakları paslara dikkat çekti. Halilhodzic bu konuda en önemli görevi ise Mehmet Ekici'ye verdi. Ekici  artık ara paslarıyla süper forveti pozisyona sokacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler