Ekici'den Beşiktaş maçı yorumu

Gençlerbirliği maçını kazandıkları için çok mutlu olduklarını dile getiren Mehmet, “Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Çok iyi bir performans sergiledik. İyi bir oyun ortaya koyduk. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirdik. Önemli bir üç puan aldık. Şimdi ligd

Ekici'den Beşiktaş maçı yorumu

Gençlerbirliği maçını kazandıkları için çok mutlu olduklarını dile getiren Mehmet, “Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Çok iyi bir performans sergiledik. İyi bir oyun ortaya koyduk. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirdik. Önemli bir üç puan aldık. Şimdi ligde hafta sonu önemli bir final maçımız var. İnşallah kazanırız ve hedefimize emin adımlarla ilerleriz.” dedi.

Keçiörengücü ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası maçı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Mehmet, şu ifadeleri kullandı: “Her maç bizim için önemli. Her maç zor. Keçiörengücü karşısında iyi mücadele edip kazanmaya çalışacağız. Her kulvarda olduğu gibi bu kulvarda da hedeflerimiz yüksek”

İyi bir taraftar kitlesine sahip olduklarını vurgulayan Mehmet, “Gönül ister ki stadımızda daha çok taraftarımız olsun. Yine de bizi iyi desteklediler bu zamana kadar. Zor zamanlarımızda bizi yalnız bırakmadılar. Desteklenemeye devam edip, sabırlı oldular. Böyle bir taraftara sahip olduğumuz için çok mutluyum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor