Ekici Almanya'da gündem oldu: Büyük Pişmanlık

Mehmet Ekici'nin Trabzonspor formasıyla gösterdiği performans Almanya'da da gündeme oturdu.2010-11 sezonunda Werder Bremen teknik direktörü Thomas Schaaf'ın talebi ve sportif direktör Klaus Allofs'un özel çabaları ile Bayern'den, Bremen'e transfer edilen

Ekici Almanya'da gündem oldu: Büyük Pişmanlık

Mehmet Ekici'nin Trabzonspor formasıyla gösterdiği performans Almanya'da da gündeme oturdu.

2010-11 sezonunda Werder Bremen teknik direktörü Thomas Schaaf'ın talebi ve sportif direktör Klaus Allofs'un özel çabaları ile Bayern'den, Bremen'e transfer edilen Ekici, daha sonra bekleneni veremediği için Robin Dutt tarafından kadro dışı bırakılmış, sezon başında da Trabzon'a gelmişti.

Şu anda Wolfsburg'un sportif direktörü olan Allofs, Ekici'nin formuyla ilgili kendisine sorulan bir soruya, "Onun yetenekleri hiçbir zaman tartışılmadı. Ama Schaaf'tan sonra onu kimse anlayamadı. Biz ona 5 milyon Euro ödediğimiz zaman bizi eleştirenler, şimdi Türkiye'den Ekici'yi almak isteseler 15 milyon Euro ödemek zorundalar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler