Egemen'le imzalar atılıyor!

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Recep Denizer, iç transferde Egemen'le bir sorun yaşamadıklarını belirterek, "Selçuk, Avrupa'ya gitmek istiyor. Eğer gitmezse Türkiye'de bizden başka takımda oynamayacağını söyledi. Yattara'nın ise sözleşme için ekstra işl

Egemen'le imzalar atılıyor!

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Recep Denizer, iç transferde Egemen'le bir sorun yaşamadıklarını belirterek, "Selçuk, Avrupa'ya gitmek istiyor. Eğer gitmezse Türkiye'de bizden başka takımda oynamayacağını söyledi. Yattara'nın ise sözleşme için ekstra işler yapması lazım" dedi.

 

DENİZER: "8 FİNAL MAÇIMIZ KALDI"

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Recep Denizer, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Denizer, ligde kalan 8 maçın final havasında geçeceğini belirterek,

"Hocalarımızın ve futbolcularımızın da söylediği gibi her maça ayrı bir şekilde bakıyoruz. Bu haftaki Konyaspor maçını umarım galibiyetle sonuçlandırırız. Sonra 2., 3. derken 8 final maçımız kaldı. Bu 8 maçı da alacağız ve Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Tüm futbolcu arkadaşlarımızla görüşüyoruz. Hepsi inançlı ve şampiyon olacaklarına yürekten inanıyorlar. Mutlu bir sona ulaşacak olduğumuzu biliyoruz.Takıma destek vermek anlamında antrenmanlara geliyoruz. Kalan iki ayı en iyi şekilde değerlendireceğiz" diye konuştu.

 

"SELÇUK, TÜRKİYE'DE KALIRSA Trabzonspor'DA OYNAYACAK"

Denizer, ismi sık sık transfer dedikoduları ile anılan Selçuk İnan'la ilgili olarak ise, "Selçuk İnan'ın lig sonunda sözleşmesi bitiyor. Selçuk'la bir iki hafta içerisinde konuşacağız. Ben bir arkadaş olarak kendisiyle sohbet edeceğim. Sezon sonunda ne olacağını tam olarak bilemiyoruz ama yurt dışına gitmek istiyor. Biz de bu kararına saygı gösteriyoruz. Ancak Türkiye'de kalırsa Trabzonspor'dan başka bir takıma gitmek istemiyor. Menajeriyle de yaptığımız görüşmelerde kesinlikle Trabzonspor diyor. Kendisiyle önümüzdeki hafta görüşmeyi planlıyoruz" dedi.

 

"EGEMEN'LE HAFTAYA SÖZLEŞME İMZALARIZ"

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Egemen'le ise bir hafta içerisinde anlaşmayı planladıklarını da ifade eden Denizer,

"Egemen'le bir sorunumuz yok. Kendisiyle dün yine konuştuk. Tekrar görüşeceğiz. Egemen çok iyi niyetli ve hiç bir sıkıntı yaratmayacağını söylüyor. Egemen'le önümüzdeki hafta sözleşme imzalayacağımızı düşünüyoruz. Yattara'yla ilgili ise pek bir şey söyleyemiyoruz. Çünkü bu sezon form düzeyi çok düşük olan bir futbolcumuz. Kalan 8 maçta ne olur bilemiyoruz. Trabzonspor'u bir yerlere getirmek adına kalan 8 maçta üstün bir katkı yaparsa farklı düşünüp onunla da konuşuruz" ifadelerini kullandı.

 

"GURBETÇİ OYUNCULARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ"

Transfer çalışmalarının da sürdüğünü vurgulayan Denizer, şöyle konuştu: "Gurbetçi futbolcularla ilgili transfer çalışmalarımız var. Yurt dışında oturup bu oyuncuları takip eden görevlilerimiz var. Onlarla sürekli temas halindeyiz. Görüşme yaptığımız oyuncular da var ama şu an için isim vermek doğru değil. Transfer dönemine geldiğimizde bu isimleri açıklarız ve zaten anlaştığımız oyuncular olursa bunları duyururuz."

Bu arada yönetimin yapılan ilk görüşmede Egemen Korkmaz ile büyük ölçüde anlaştığı, Selçuk İnan'ın ise Avrupa'ya gitmemesi durumunda Trabzonspor'la sözleşme imzalayacağı konusunda yönetime söz verdiği öğrenildi.

 

MİLLİLERE İLK TEBRİK GÜNEŞ'TEN

A Milli takımımızın dün akşam Avusturya'yı 2 - 0 yendiği maçta 90 dakika sahada kalan Selçuk İnan ile 72 dakika forma giyen Burak Yılmaz'a ilk tebrik Teknik Direktör Şenol Güneş'ten geldi. Futbolcularını arayarak sergiledikleri başarılı performanstan dolayı kutlayan Güneş'in, oyuncularının sakatlık yaşamaması nedeniyle de oldukça mutlu olduğu öğrenildi. Maçın 4. dakikasında bir topu direkten dönen Burak Yılmaz, "O top gol olsaydı çok iyi olacaktı. Umarım bundan sonraki milli maçlarda gol atmak nasip olur. Selçuk İnan'ın attığı pasa ise övgüden başka bir şey diyemiyorum. Çünkü o hep bunu yapıyor. Maç içerisinde de aynı pastan bir çok kez attı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor