Egemen’e sürpriz doğum günü

Trabzonspor Kulübünü ziyaret eden TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Trabzonspor idmanını izledi.EGEMEN’E SÜRPİZ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİKonyaspor maçında attığı kafa golü ile 3 puanın mimarlarından olan Egemen Korkmaz’a idmanda sürpriz doğum günü partisi verildi.

Egemen’e sürpriz doğum günü

Trabzonspor Kulübünü ziyaret eden TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Trabzonspor idmanını izledi.

EGEMEN’E SÜRPİZ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

Konyaspor maçında attığı kafa golü ile 3 puanın mimarlarından olan Egemen Korkmaz’a idmanda sürpriz doğum günü partisi verildi. Egemen'e ilk pastayı Mehmet Ali Şahin verdi.

Trabzon spor hafta sonu evinde konuk edeceği Galatasaray’ın maçının hazırlıklarını saat 17:45 te yaptığı idmanla sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde teknik direktör Şenol Güneş nezaretinde yapılan çalışmayı  kulübü ziyaret eden TBMM başkanı Mehmet Ali  Şahin’de  izledi.

Antreman öncesi Trabzonspor’lu Egemen’e sürpriz doğum günü partisi düzenlenirken TBMM başkanı Şahinde doğum günü kutlamasına katıldı 28 yaşına giren tecrübeli futbolcunun doğum günü Pastasını  Meclis başkanı Mehmet Ali Şahin’le birlikte kesen Egemen’e pastasını  Başkan  Şahin ikram etti .

Yattara ise yaptığı esprilerle hem başkan Şahin’i hemde ziyaret katılanları gülmekten kırıp geçirdi. Yattara takım arkadaşları ile birlikte pastasını kesen Egemen’den konuşma yapmasını istedi. Egemen de kısa bir konuşma yaptı. Ardından Yattara’dan bir konuşma yapması istendi. Yattara’da burada Türkçe olarak yaptığı konuşmada “ Hafta sonu önemli bir maçımız var.Lider Bursa’da önemli bir maça çıkacak. Biz Galatasaray’ı  yenerek lider olmak istiyoruz.Galatasaray maçından üç puan alırsak burada Liderlik koltuğuna oturacağım “dedi

COLMAN GELDİ

Trabzonspor’un bu akşam Mehmet ali Yılmaz tesislerinde yaptığı çalışmaya eşinin doğum yapması nedeniyle izinli olarak ülkesine giden Arjantinli oyuncu Colman’da katıldı. Şenol Güneş nezaretinde yapılan kondisyon ağırlıklı  çalışmaya jaja dışındaki tüm futbolcular katıldı.

Ayak bileğinde şişme olan Brezilmalı oyuncu takımdan ayrı olarak salonda çalıştı

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler