Egemen'e ABD'den yemek

Konyaspor’a uçarak attığı kafa golü ile takımına üç puanı kazandıran isim olan Egemen Korkmaz’a Trabzonlu bir iş adamı okyanus ötesinden yemek ısmarladı. Amerika Birleşik devletlerinde uzun yıllardır iş adamı olarak görev yapan Ali Koloğlu telefonla Türki

Egemen'e ABD'den yemek

Konyaspor’a uçarak attığı kafa golü ile takımına üç puanı kazandıran isim olan Egemen Korkmaz’a Trabzonlu bir iş adamı okyanus ötesinden yemek ısmarladı.

Amerika Birleşik devletlerinde uzun yıllardır iş adamı olarak görev yapan Ali Koloğlu telefonla Türkiye’deki yakınlarına ulaşarak” Egemen’i tebrik ediyorum. Yüreği ile oynuyor.  Konyaspor’a attığı golle bunu bir kez daha gösterdi. O sevinci beni de etkiledi. Trabzon’da olsam kendi elerlimle onu yemeğe götürürdüm. Bu imkanım yok . Dostlarım aracılığı ile kendisine ilettim. Kendisine bir balık ısmarlamak istiyorum. Başarıların devamını diliyorum”

Egemen ise yemeğe teşekkür ederken davete katılacağını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler