Egemen'de Son Durum!

Trabzonspor’un başarılı futbolcusu Egemen Korkmaz ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Egemen’in Trabzonspor’da kalması konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Trabzonsporlu Egemen Korkmaz hakkında çıkan Beşiktaş’la anlaştığı yönündeki iddiaları hem kulüp başkanı Sa

Egemen'de Son Durum!

Trabzonspor’un başarılı futbolcusu Egemen Korkmaz ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Egemen’in Trabzonspor’da kalması konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonsporlu Egemen Korkmaz hakkında çıkan Beşiktaş’la anlaştığı yönündeki iddiaları hem kulüp başkanı Sadri Şener, hem Asbaşkan Nevzat Şakar, hem Egemen ve hem de Egemen’in menajeri yalanladı.

Çıkan iddiaların doğru olmadığı ve Egemen Korkmaz’ın kimseye imza atmadığı öğrenildi. Edinilen son bilgiye göre Egemen Korkmaz ve menajeri Egemen’in Trabzonspor’da kalması konusunda çabalarını gösterdiği ve Trabzonspor’un da Egemen’in Trabzonspor’da kalması için çaba gösterdiği öğrenildi. Trabzonspor’un en kısa sürede imza attırmadığı futbolcularıyla masaya oturması bekleniyor.

Trabzonspor bu konuda gerekli açıklamayı da dün akşam kulüp resmi internet sitesinden de yapmıştı.  Ayrıca Trabzonspor ekip olarak Bucaspor hazırlıklarını devam ettiriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor