Egemen'de son dakika!

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'dan açıklama... Asbaşkan, Egemen Korkmaz'ın Beşiktaş ile ön anlaşma sağlayıp siyah-beyazlı kulüple anlaşma sağladığı yönündeki iddialara açıklık getirdi.Asbaşkan Nevzat Şakar, haber61'e yaptığı açıklamada, Egemen Korkmaz

Egemen'de son dakika!

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'dan açıklama... Asbaşkan, Egemen Korkmaz'ın Beşiktaş ile ön anlaşma sağlayıp siyah-beyazlı kulüple anlaşma sağladığı yönündeki iddialara açıklık getirdi.

Asbaşkan Nevzat Şakar, haber61'e yaptığı açıklamada, Egemen Korkmaz'ın Beşiktaş'a transfer olmadığını belirterek şunları söyledi: "Öyle bir şey kesinlikle yok. Egemen sorunlu bir oyuncu değil. Zaten böyle bir şey olsa bizim de haberimiz olurdu. Olmasından ziyade Egemen Trabzon'u ve Trabzonspor'u çok seviyor. Dün de bir açıklaması olmuştu oynamak için sabırsızlanıyorum diye yani bu transfer haberleri kesinlikle yalan haberlerdir. Böyle bir şey kesinlikle yok. İstanbul medyasının Beşiktaş maçı öncesi kasıtlı servis ettiği bir haberdir. Egemen bizim takımımızın çok çok önemli bir futbolcusudur. Lütfen kimse bu iddialara inanmasın. Egemen Korkmaz Trabzonspor'dadır ve kesinlikle bir yere gitmiyor" diyerek iddialara açıklık getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler