Egemen'de artık sabır kalmadı

Trabzonspor savunmasının önemli ismi Egemen Korkmaz, şampiyonluk yarışında hiçbir şey kaybetmediklerini söyledi.Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında İstanbul'da oynanan maçta sakatlanan ve 4 maçtır forma giyemeyen başarılı savunma oyuncusunun takımla birli

Egemen'de artık sabır kalmadı

Trabzonspor savunmasının önemli ismi Egemen Korkmaz, şampiyonluk yarışında hiçbir şey kaybetmediklerini söyledi.

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında İstanbul'da oynanan maçta sakatlanan ve 4 maçtır forma giyemeyen başarılı savunma oyuncusunun takımla birlikte antrenmanlara başlaması başta teknik direktör Şenol Güneş olmak üzere herkesi mutlu etti. Başarılı oyuncunun yokluğunda sıkıntılı günler geçiren Bordo-mavili takımın savunması özellikle durun toplarda büyük bir sorun yaşadığı gözlendi. Beşiktaş maçında forma giyebilme adına yoğun bir çalışma içine giren Egemen, zorlu karşılaşmada oynama arzusu içinde olduğunu belirterek, "Durumum şu anda iyi gözüküyor. Takımla birlikte çalışmalarımı yürütüyorum. Aksilik olmaz ise Beşiktaş maçına kadar daha iyi bir duruma geleceğimi düşünüyorum. Ben kendimi iyi his ediyorum ama performansımı ve durumumu değerlendirecek olan hocamdır. Maça kadar yapacağımız antrenmanlarda durumumu daha da netlik kazanacaktır. Sahalara dönmek için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

Şampiyonluk yarışında hiç bir şey kaybetmediklerini belirten savunma oyuncusu, "Yarışta hiç bir şey kaybetmiş değiliz. İlk yarı elde etiğimiz avantajı yitirdik. Artık puanlar eşit ve bundan sonra hata yapma şansımız yok. Takımı buralara kadar getiren bizleriz. Öteye doğruda getirecek olan yine bizleriz. Taraftarımız bize güvensin ve destek olsun" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler