Egemen ve Selçuk'ta son dakika!

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, savunma oyuncusu Egemen Korkmaz'ın gitmekten yana tavır kullandığını belirterek, Selçuk İnan konusunu ise milli maç sonrası çözüme kavuşturacaklarını söyledi.İç ve dış transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da yöne

Egemen ve Selçuk'ta son dakika!

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, savunma oyuncusu Egemen Korkmaz'ın gitmekten yana tavır kullandığını belirterek, Selçuk İnan konusunu ise milli maç sonrası çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

İç ve dış transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da yönetim kurulu yoğun bir temponun içine girdi. Hem iç transferde hem de dış transferde takıma yarar sağlayacak oyuncuları üzerinde durmaya özen gösteren bordo-mavililer, teknik direktör Şenol Güneş'le sürekle görüşme halinde çalışmalara yön veriyor.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, takıma yarar sağlayacak her oyuncuyu alabileceklerini belirterek, "Takımı daha yukarıya taşıyacak oyuncular üzerinde duruyoruz. Bize uyacak oyuncuları takıma katmalıyız. Parası çok yıldız oyuncu bize yarar sağlayacaksa alırız. Ama parası çok ismi var. Bize yarar sağlamayacaksa o oyuncuyu kadromuza katmanın bir anlamı yok. O yüzden çok dikkatli davranıyoruz. Transfer yapacağımız oyuncuların ilimize uyum sağlayıp-sağlamayacağı üzerinde duruyoruz." dedi.

Şakar, iç transferde Egemen Korkmaz'ın gitmekten yana tavır kullandığını belirterek, "Egemen'in Trabzonspor'a iyi hizmetleri oldu ama tavrını gitmekten yana kullandı. Selçuk İnan ile görüşmelerimiz sürüyor. Kendisi bize net bir şey diyemiyor. Milli maç sonrası bu konuyu çözüme kavuşturacağız. Başkanımız da Selçuk ile görüşecek ve konuyu bağlayacağız"  dedi.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Selçuk İnan ile yaptıkları görüşmede oyuncunun kalmaktan yana izlenim edindiklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor