Egemen ve Selçuk'a fesh!

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Bordo-mavili kulüple sözleşmeleri 31 Mayıs 2011 tarihinde sona erecek olan Egemen Korkmaz ve Selçuk İnan’ın sözleşmelerinin bu süre beklenmeden feshedilmeleriyle ilgili süreci başlattı.Bu amaçla hazırlanan fesih yazısı gerek oy

Egemen ve Selçuk'a fesh!

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Bordo-mavili kulüple sözleşmeleri 31 Mayıs 2011 tarihinde sona erecek olan Egemen Korkmaz ve Selçuk İnan’ın sözleşmelerinin bu süre beklenmeden feshedilmeleriyle ilgili süreci başlattı.

Bu amaçla hazırlanan fesih yazısı gerek oyunculara gerekse de Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderildi.

Fesih yazısında şu ifadelere yer verildi:

“Kulübümüz ile halihazırda yürürlükte bulunan ve 31.05.2011 tarihine kadar da devam eden bir hizmet sözleşmesi olmasına rağmen başka bir kulüple kulübümüzün yazılı izni alınmaksızın ve bilgi verilmeksizin yapmış olduğunuz görüşmeler ve anılan kulübün de tarafınızla anlaştığını resmi kanallarla kamuoyuna duyurması neticesinde aramızdaki hizmet ilişkisini fiilen sona erdirdiğiniz ortada bulunduğundan konuya açıklık getirmek amacıyla işbu ihbarnamemizle aramızdaki ilişkinin fesihle sonuçlanmış olduğunu ihbaren bildiririz.

Muhatap futbolcuyla kulübümüz arasında bulunan Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi 31.05.2011 tarihine kadar devam etmektedir. Bu süre zarfında sözleşmeli bir futbolcumuz olan muhatap, başka bir kulüple transfer görüşmesi yapmak niyetindeyse Profesyonel Futbolcuların Statüsü ve Transferleri Talimatı’nın 19/6. Maddesi uyarınca kulübümüzden yazılı izin almak zorundadır.

Sözleşmesi devam eden bir futbolcuyla görüşme önceliği de etik olarak kendi kulübündedir. Ancak muhatap futbolcu, gerek talimatın açık hükmüne gerekse de etik kurallara uymayarak fiili hizmet ilişkisinin sonlandırılması anlamına gelecek şekilde üçüncü bir kulüple bilgimiz dışında görüşerek sözleşme imzalamıştır. Bu durum resmi kanallardan ve Menkul Kıymetler Borsası’na yapılan bildirimlerden de açıkça anlaşılmaktadır. “

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor