Egemen ve Burak açıklaması

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Şener, mahkemede konuşulan olaylardan; Burak Yılmaz ve transfer gündemi hakkında açıklamalarda bulundu. İşte başkanın sözleri..."Mahkeme başkanı beni ön tarafa oturtmak istedi. Ben

Egemen ve Burak açıklaması

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

Şener, mahkemede konuşulan olaylardan; Burak Yılmaz ve transfer gündemi hakkında açıklamalarda bulundu.

 

İşte başkanın sözleri...

"Mahkeme başkanı beni ön tarafa oturtmak istedi. Ben gelmem dedim o ısrar etti. Bir süre sonra Aziz Yıldırım'ın yanına oturttu.

 

1 saat ben sağ tarafa o sol tarafa ayrı yerlere bakıp oturduk. Türk adaleti şampiyonluğumuzu tescil etti. Kimse 28 yıldır şampiyonluk yok demesin" dedi.

 

Burak Yılmaz'ın mukavelesinde 5 milyon euro maddesinin bulunduğunu dile getiren Şener, "Bundan sonraki satışın yüzde 25'ini almak şartıyla ayrılabilir maddesi var. Bir tek 5 milyon euro veren kulüp yok.

 

Sadece Lazio var ama onlarda farklı şekilde ödemek istiyor. Burak da hocayla konuşmuş kibar ve efendi şekilde. Trabzon'a gelmek istemediğini yurt dışına ya da başka takıma gitmek istediğini söylemiş.

 

Ayrılırken Trabzonspor ebedi takımı olsun istiyor.

 

Burak transferiyle net bir gelişme yok ama 10'una kadar netleşir. Egemen Korkmaz'ın gelmek istediğini ve hocanın da onu istediğini biliyorum. Bugün görüşme yapıldı mı bilmiyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler