Egemen kendini yalandan atınca...

Trabzonspor ile Beşiktaş mücadelesinde, bordo-mavili taraftarlar Egemen Korkmaz'ı maç boyunca protesto etti.Maçın 90 + 2'inci dakikasında hava topunda kendini yere atan Egemen'in bu pozisyon sonrası Trabzonspor'un attığı bu gol verilmeyince taraftar ve fu

Egemen kendini yalandan atınca...

Trabzonspor ile Beşiktaş mücadelesinde, bordo-mavili taraftarlar Egemen Korkmaz'ı maç boyunca protesto etti.

Maçın 90 + 2'inci dakikasında hava topunda kendini yere atan Egemen'in bu pozisyon sonrası Trabzonspor'un attığı bu gol verilmeyince taraftar ve futbolcular çılgına döndü.

Geçen sezon sonu Trabzonspor ile sözleşmesi sona erdikten sonra Beşiktaş ile anlaşan savunma oyuncusu Egemen Korkmaz, bu kez siyah-beyazlı forma ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda sahaya çıktı.

En son 15 Mayıs'ta ligin 33. haftasındaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında Trabzonspor formasıyla Hüseyin Avni Aker Stadı'nda mücadele eden Egemen Kormaz, 195 gün sonra bordo-mavili taraftarların önüne çıktı.

Ancak Egemen her ayağına top geldiğinden ıslıklanmaktan kurtulamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor