Egemen: Güzel bir galibiyet aldık

Egemen'in maç sonu  şu açıklamaları yaptı."Emenike iyi bir santrafor ve bunu attığı gollerden görüyüruz. Gol krallığında en tepede bulunuyor. Hocamız bu konu hakkında fazla bir şey söylemedi sonuçta tek bir kişiye bağlı bir takım değiller. Emenike iyi ve

Egemen: Güzel bir galibiyet aldık

Egemen'in maç sonu  şu açıklamaları yaptı.

"Emenike iyi bir santrafor ve bunu attığı gollerden görüyüruz. Gol krallığında en tepede bulunuyor. Hocamız bu konu hakkında fazla bir şey söylemedi sonuçta tek bir kişiye bağlı bir takım değiller. Emenike iyi ve güçlü bir santrafor. Emenike'nin çıkışı biraz olsun rahatlattı ama dediğim gibi çok iyi oyuncu fakat tek bir kişiye bağlı takım değlller takım halinde iyiler onları tebrik ederim.

Hocamızın bize söylediği bazı şeyler vardı, bunları ilk uyarı iyi yaptığımızı söyleyemem ama ikinci yarı bunları iyi yaptık ve gelen gol ile iyice toplandık. Daha sonra diğer goller geldi ve güzel bir galibiyet aldık.."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor