Egemen çok sıcak bakıyor!

Sözleşme konusuyla gündeme gelen isimlerden biri durumundaki Egemen Korkmaz'ın Trabzonspor'da kalma fikrine çok sıcak olduğu öğrenildi.  Yöneticilerle daha önce de bu konuları görüşen ve sorun yaratmayacağı izlenimi bırakan deneyimli defans oyuncusunun so

Egemen çok sıcak bakıyor!

Sözleşme konusuyla gündeme gelen isimlerden biri durumundaki Egemen Korkmaz'ın Trabzonspor'da kalma fikrine çok sıcak olduğu öğrenildi.

 

Yöneticilerle daha önce de bu konuları görüşen ve sorun yaratmayacağı izlenimi bırakan deneyimli defans oyuncusunun son müzakerede ise, “İlk imzada da, ondan sonraki süreçte de Trabzonspor’a hiç sorun yaşatmadım.

 

Trabzon’da ben ve ailem mutluyuz. Sözleşme konusu asla dert değil. Ben düşünmüyorum, siz de düşünmeyin. Sezon sonunu bekleyelim, öyle bitirelim. Ayrıca sizlerden de ricam bu konuların sürekli gündeme gelmemesidir” ifadelerini kullanarak yönetimi rahatlattığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor