Efsaneye son görev

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Kadir Özcan için tören düzenlendi.Trabzonspor’un peş peşe şampiyonluklar yaşadığı dönemde kadrosunda bulunan efsane oyuncularından ve 1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan’a son görevini yerine getirmek is

Efsaneye son görev

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Kadir Özcan için tören düzenlendi.

Trabzonspor’un peş peşe şampiyonluklar yaşadığı dönemde kadrosunda bulunan efsane oyuncularından ve 1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan’a son görevini yerine getirmek isteyenler Yavuz Selim Stadına akın etti.

Kadir Özcan’ın naaşı stadın ortasına yer alan katafalk üzerine 1461 Trabzonlu futbolcular ve teknik heyetin omuzlarında getirildi.

Tribünlerden ''Biliyoruz efsane bizimlesin’’,''61 ruhu sizi asla unutmayacak’’, ''Cennetin defansı geçilmez artık’’ yazılı pankartlar dikkat çekti.

Özcan'ın Trabzonspor’da beraber forma giydiği futbolcu arkadaşlarının Törende gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Bir dönem aynı takımda forma giyen Faruk Özak’ta törene katıldı. Ayrıca törene , Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş,Eski başkanlar,Salih Erdem,Özkan Sümer ,TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber'in yanı sıra Trabzon siyaset, spor ve iş dünyasının önemli isimleri katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Törende yapılan saygı duruşunun ardından konuşmalar yapıldı.

KİM NELER SÖYLEDİ?

1461 Trabzon Takım Kaptanı Barış Memiş: Onun bizi bir yerden izlediğini biliyoruz. Ama biz onun dediklerini de yapacağız. Bu işi yarım bırakmayacağız. Mekânın cennet osun Kadir abi.

Takım arkadaşı İlyas akçay: Yaşarken değerini bilemedik Kadir Özcan şimdi anlayabidik. Oynarken Trabzonspor'da hiç hata yapmadı ama yaşarken aynı başarıyı gösteremedi, Anyı savunmayı yapamadı. Ben Takım arkadaşı olarak çok üzüldüm.

Milli takım eski Teknik Direktörü Metin Türel: Onu tanımaktan büyük mutluluk duydum.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: Ölmeden iki saat önce konuştuk. Buluşacaktık. Bende bir cenazeden gelmiştim. Nasip olmadı. Trabzonspor camiasının başı sağ olsun. Kadir Özcan Türkiye’de taraflı tarafsız herkesin sevdiği bir futbolcuydu. Çocuklarına ve ailesine başsağlığı diliyorum. Çocukları benim kardeşim. Bundan sonrada kardeşim olmaya devam edecekler. Herzaman yanlarında olacağım.

Çevreve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar: Çok sevdiğimiz bir kardeşimizi kaybettik. Allah nurlar içerisinde yatırsın. Beyefendi bir insandı iyi insandı.

Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin: Kadir Özcan Kardeşimizi Kaybetmenin acısı içerisindeyiz. Bende kendisini tanıyordum. Hayat bir sınav. Sevgili kardeşimiz kadri Özcan bunu çok başarı ile verdi. Trabzonspor camiasına ailesine başsağlığı diliyorum.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu:Kadir Özcan Trabzon ve Türk futboluna önemli hizmetleri olmuş bir isim.Zamansız aramızdan ayrıldı.Onu asla unutmayacağız.Kadir Özcan ismini Trabzon'da yaşatacağız. Allah sevenlerine sabırlar versin dedi.

Şenol Güneş: Kadir’i anlatmak kitaplara sığmaz. Ailesine başsağlığı diliyorum. Gelenlerin hepsinin ayaklarına sağlık diyorum. Kadir Özcan takım arkadaşı kırmızı kart gördüğünde kendisine kırmızı kart görüp onun peşine giden bir insandı. Bugün çok güzel bir gündü. Bugün ben burada konuşurken

Eski Bayındırlık ve iskan, eski Spor Bakanı Faruk Özak: Acımız büyük Kadir Özcan sporcu aileden gelen bir insandı. Milli takımda ve Trabzonspor’da önemli hizmetleri oldu. Trabzonspor’u dünyada marka yapan önemli bir takımın ferdi. Allah ondan razı olsun.

Yapılan Konuşmaların ardından tören sona erdi. Kadir Özcan'ın cenazesi evine götürüldü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler