Efsaneler Trabzonspor'u icraya veremez!

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ali Kemal Başaran çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunan Asbaşkan Başaran, Trabzonspor’a mal olmuş, efsane isimlerin kulübe haciz göndermesini yadırgadığını söyledi. Başaran şöyle devam etti;

Efsaneler Trabzonspor'u icraya veremez!
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ali Kemal Başaran çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunan Asbaşkan Başaran, Trabzonspor’a mal olmuş, efsane isimlerin kulübe haciz göndermesini yadırgadığını söyledi. Başaran şöyle devam etti; “Trabzonspor’un efsane ismi geçmişe yönelik paralarını bizden talep ediyor. Bunu anlamak mümkün değil. Yazı geldi bize. Efsane bir ismin böyle bir harekette bulunmasını yadırgadık.”
 
Kim Siyasi Değil?
 
“Trabzonspor son yılların en güzel dönemini yaşıyor. Hem ekonomik bakımdan hem de saha sonuçları bakımından. 2010-11 sezonunu geride bırakırsak öyle değil mi? Takım şu anda beşinci sırada. Trabzonspor’un borcu bugün 170 milyon TL. Hedefimiz bu borcu ödemek. İnşallah da ödeyeceğiz. Başkana olan tepkiler siyasetendir. Ancak soruyorum size Trabzonspor bugüne kadar ne zaman siyasetin içinde olmamıştır. Kendilerini herkesten çok Trabzonsporlu kabul edenler, menfaaet söz konusu olunca kendilerini herkesten çok daha fazla düşünenler Başkanı kabullenemediler” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor