Efsane Sağbekten müthiş itiraf

Trabzonspor'un efsane kadrosunda yeralan ve bir dönemde teknik direktörlüğünü yapan Turgay Semercioğlu, Haber61.net spor servisine açıklamalarda bulundu.Semercioğlu yaptığı açıklamada Trabzonspor'da kendinden sonra gelmiş en iyi sağ bek futbolcusu olarak

Efsane Sağbekten müthiş itiraf

Trabzonspor'un efsane kadrosunda yeralan ve bir dönemde teknik direktörlüğünü yapan Turgay Semercioğlu, Haber61.net spor servisine açıklamalarda bulundu.

1-082.jpgSemercioğlu yaptığı açıklamada Trabzonspor'da kendinden sonra gelmiş en iyi sağ bek futbolcusu olarak Portekizli yıldız Jose Bosingwa'yı gösterdi.

Semercioğlu Türkiye'de en iyi sağbek oyuncusunun Fenerbahçeli Gökhan Gönül olduğunu ifade etti.

Türk futbolunda yabancı sınırlamasının yerli oyuncu kalitesini düşürdüğünü belirterek, kulüplerde altyapılara daha fazla önem verilmesi gerktiğini söyledi. Futbolculuğu döneminde 28 yaşında etkili orta atmayı öğrendiğini belirten Semercioğlu, etkili orta atmayı da Galatasaray'ın efsane yabancı oyuncusu Prekazi'yi izleyerek öğrendiğini dile getirdi.

Haber / Tuncay Lakot

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler