Efsane başkan Ekinci konuştu!

Trabzonspor Başkanlığı görevinde 4 kez şampiyonluk yaşayan Şamil Ekinci, camiaya seslendi. Haber61.net’e önemli ve çarpıcı açıklamalarda bulunan Şamil Ekinci, “Maçı seyrettim televizyon’da. Aziz Yıldırım hazırlamış heralde her şeyi önceden zaten. Basınını

Efsane başkan Ekinci konuştu!

Trabzonspor Başkanlığı görevinde 4 kez şampiyonluk yaşayan Şamil Ekinci, camiaya seslendi.

 

Haber61.net’e önemli ve çarpıcı açıklamalarda bulunan Şamil Ekinci, “Maçı seyrettim televizyon’da. Aziz Yıldırım hazırlamış heralde her şeyi önceden zaten. Basınını, hakemini, taraftarını kamuoyunu. Zaten Kulüpler Birliği Başkanlığı gibi mahsurlu bir görevi yapıyor. Anlamıyorum ne oldu. Ben bizim takım iyi oynadı demiyorum yenildik normaldir. Trabzonspor langa takıma yenilmez, Fenerbahçe’ye yenildi, onlar da bize defalarca yenildi. Bunlar futbolun olağanları ve gayet doğal” dedi.

 

TARAFTAR STADYUMDA BOŞ YER BIRAKMASIN

Ekinci, Trabzonspor taraftarına açık çağrıda bulunarak, “Bu mağlubiyeti kesinlikle taraftar olumsuz ve tepkili karşılamamalı. Takım hala lider durumda ve şampiyonluğa oynuyor. Umutlar bitmedi ve bitmeyecek inşallah şampiyon da olacağız. Ben taraftara şunu söylemek istiyorum. Lütfen herkes akıllı olsun oyunlara gelmesin. Bu takım bugünlere kolay gelmedi. Her şey gayet iyi olmalı, taraftar asla ve asla takımını yalnız bırakmamalı. Bugüne kadar verdiği destekten daha da fazlasını vermeli bundan sonra. Avni Aker’de de boş yer kesinlikle bırakmamalılar. Maçta Fenerbahçe mi iyi oynadı hayır. Bu şampiyonluğu kimse alamaz kolay kolay elimizden. Trabzonspor’un şampiyonluğunu elinden almaya ne Aziz Yıldırım’ın gücü yeter ne de başkalarının. Ayrıca Aziz Yıldırım’ın Kulüpler Birliği Başkanlığı yapması da medeni ve centilmenlikle alakalı bir olay değildir. Son derece mahsurlu bir olaydır bu” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor