Eduardo Vargas tercihini yaptı!

Trabzonspor'un yanı sıra adı Inter, Chelsea, Milan ve Porto gibi dünya devleri ile anılan Universidad de Chile'nin genç yıldızı Eduardo Vargas, tercihini açıkladı.Daha önce menajeri Diego Cativa'nın "Trabzonspor ve Fenerbahçe oyuncum ile ilgileniyor" dedi

Eduardo Vargas tercihini yaptı!

Trabzonspor'un yanı sıra adı Inter, Chelsea, Milan ve Porto gibi dünya devleri ile anılan Universidad de Chile'nin genç yıldızı Eduardo Vargas, tercihini açıkladı.

Daha önce menajeri Diego Cativa'nın "Trabzonspor ve Fenerbahçe oyuncum ile ilgileniyor" dediği Vargas, tercihini İtalya Serie A takımlarından Napoli'den yana yaptı. Cativa, Trabzonspor'un 22 yaşındaki golcünün bonservisinine yüzde 70'ini alabilmek için 6 milyon avro önerdiğini ama bu teklifin reddedildiğini açıklamıştı.

Şili'nin Alexis Sanchez'den sonraki en büyük yıldızı olarak gösterilen Vargas, Radio Cooperativa'da katıldığı bir programda "Napoli beni bekliyor" diyerek tercihini açıkladı. Genç oyuncu, "Bütün Universidad de Chile taraftarlarını kucaklıyorum ama Napoli'nin yeni oyuncusu olmaktan dolayı çok mutluyum" diye konuştu.

Takımı Güney Amerika'nın iki numaralı kupası Copa Sudamericana'da zafere ulaşırken 11 gol ile gol kralı olan Şilili yıldız, Avrupa'da forma giymenin hayali olduğunu belirtirken Napoli'yi büyük bir İtalyan takımı olarak tanımladı. Napoli'nin yıldızları Cavani ve Lavezzi'yi daha önceden tanıdığını söyleyen Vargas, onlarla beraber çok iyi işler yapacaklarını iddia etti.

Univeridad de Chile'nin kulüp başkanı Carlos Herrera ise, oyuncularının Maradona'nın forma giydiği takıma gitmesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Öte yandan resmi sözleşmelerin henüz imzalanmadığı belirtilirken, transferin bir kaç gün içinde resmiyete dökülmesi bekleniyor. Bu transferin yaklaşık 13 milyon avroya bitti iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler