Dzsudzsak: "Hedefimiz 3 Puanla Dönmek"

Bursaspor'un Macar futbolcusu Balazs Dzsudzsak yarın oynanacak Medipol Başakşehir maçına ilişkin yaptığı açıklamada, "Şu anda birinci hedefimiz 3 puan ile dönmek. Hem rakibimizi yenmek adına hem de deplasmanda galip gelmenin güvenini almak adına bizim içi

Dzsudzsak: "Hedefimiz 3 Puanla Dönmek"

Bursaspor'un Macar futbolcusu Balazs Dzsudzsak yarın oynanacak Medipol Başakşehir maçına ilişkin yaptığı açıklamada, "Şu anda birinci hedefimiz 3 puan ile dönmek. Hem rakibimizi yenmek adına hem de deplasmanda galip gelmenin güvenini almak adına bizim için bu maç çok önemli" dedi.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında yarın oynayacağı Başakşehir maçı için Özlüce Tesisleri'nden İstanbul'a hareket etti. 19 futbolcunun bulunduğu kafileyi, Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, Mali Asbaşkan Kemal Güler ve kulüp personeli uğurladı. Yeşil-beyazlıların Macar oyuncusu Dzsudzsak, hareket öncesinde yaptığı açıklamada, hedeflerinin galibiyetle Bursa'ya dönmek olduğunu söyledi.

"KOLAY VE HIZLI UYUM OLMUYOR"

Dzsudzsak, "Şu anda birinci hedefimiz 3 puan ile dönmek. Çünkü geçen hafta kendi sahamızda mağlup olduk. Hem rakibimizi yenmek adına hem de deplasmanda galip gelmenin güvenini almak adına bizim için bu maç çok önemli. Bu maçın ardından milli maçlar arası var. Bu arayı iyi değerlendirerek takım arkadaşlarımız ile uyumumuzu daha da arttıracağız. Bursa'ya geleli iki hafta oldu. Gün geçtikçe kendimi daha uyumlu hissediyorum. Hafta içinde hazırlık maçı oynadık. Saha içindeki uyumumuz açısından da bu maç iyi oldu. Daha yeni iki transferimiz aramıza katıldı. Bu kadar yeni oyuncunun olduğu takımda kolay ve hızlı uyum olmuyor. Mili takım arasına güzel bir şekilde girelim ve daha sonrasında da birbirimizle uyum sağlayabileceğimiz çalışmalarda bir arada olalım" açıklamasında bulundu.

"DE SUTTER KALİTELİ BİR FUTBOLCU"

Belçikalı forvet oyuncusu Tom De Sutter'in kaliteli bir futbolcu olduğunu belirten Dzsudzsak, "Geçtiğimiz sezonlarda birçok kez gol atarak kendisini kanıtladı. Takım olarak umarım onu gerekli şekilde besleyebiliriz. Onun golcü yönünü kazanabilmesi adına biz elimizden geleni yapacağız. Umuyorum ki yarından itibaren gollerini atmaya başlayacaktır" diye konuştu.

STOCH: "ZOR BİR MAÇ OLACAK"

Slovak oyuncu Miroslav Stoch da her iki takımında henüz puan alamadığını ve bu yönüyle zorlu bir karşılaşma olacağını belirtti. Stoch, "İki takım içinde çok önemli bir maç olacak. Çünkü iki takımda ilk iki haftayı sıfır puanla kapattı. Zor bir maç olacak. Biz de kazanmak ümidiyle gidiyoruz. Potansiyelli bir takımız. Yeni gelen takım arkadaşlarımızın etkisiyle inanıyorum ki puanlar alarak Bursa'ya döneceğiz" açıklamasını yaptı.

"PUANLARI TOPLAMAYA BAŞLAMAMIZ GEREKİYOR"

Tom De Sutter'in transferi ile ilgili olarak ise Stoch, "Kendisi ile ilk defa dün tanıştım. Birbirimize alışmamız belli bir zaman alacaktır. Umarım kendisi takımımızın hedeflerine ulaşması için yardımcı olacaktır. Puanları toplamaya başlamamız gerekiyor. Haftalar geçtikçe birbirimize alışarak daha iyi olacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Dzsudzsak:

Dzsudzsak:

Dzsudzsak:

Dzsudzsak:

Dzsudzsak:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler