Düzyurt’ta ayrılık

İkinci ligin yeni ekiplerinden Düzyurtspor’da dün şok bir gelişme yaşandı. Turuncu-Beyazlılar, 1994 doğumlu genç kalecisi Bünyamin Dilaver ile sözleşmemizi karşılıklı olarak feshetti. Bu ayrılığın nedenleri ile ilgili Turuncu-Beyazlı kulüpten herhangi bir

Düzyurt’ta ayrılık
İkinci ligin yeni ekiplerinden Düzyurtspor’da dün şok bir gelişme yaşandı. Turuncu-Beyazlılar, 1994 doğumlu genç kalecisi Bünyamin Dilaver ile sözleşmemizi karşılıklı olarak feshetti. Bu ayrılığın nedenleri ile ilgili Turuncu-Beyazlı kulüpten herhangi bir açıklamada yapılmadı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada sadece şu ifadelere yer verildi: “1994 doğumlu kalecimiz Bünyamin Dilaver ile sözleşmemizi karşılıklı olarak feshettik. Şampiyon kadromuzun bir parçası olan Bünyamin'e bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyoruz.”
 
YENİ KALECİ ARAYIŞI
 
Düzyurtspor’da kaleci Bünyamin Dilaver ile yolların ayrılmasından sonra yeni kaleci arayışlarına hız verildi. Turuncu-Beyazlılar’da teknik direktör Ömer Ortakudaş’ın verdiği rapor doğrultusunda harekete geçen Düzyutspor, kaleye kaliteli bir isim katmayı hedefliyor. Düzyurtspor’da kaleci arayışlarının yanı sıra bir stoper ve bir sağ kanat oyuncu arayışı da devam ediyor. Turuncu-Beyazlılar, takımda görülen bu eksiklerini en kısa zamanda çözüme kavuşturmak istiyor.
 
Toplu imza töreni
 
Düzyurtspor'da teknik direktör Ömer Ortakudaş, başarılı olacakları bir kadro kurduklarına inandıklarını söyledi. Anlaşma sağladıkları tüm oyuncular için toplu imza töreni düzenleyeceklerini belirten Ortakudaş, "Başarılı olacağımız bir kadro kurduğumuza inanıyoruz. Trabzon’a yakışır şekilde mücadele etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor