Düzyurt'ta 3.Lig sevinci!

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta şampiyon olarak Spor Toto 3. Lig'e yükselen Düzyurtspor'da, kulüp başkanı Erdoğan Genç, başarılarının tesadüf olmadığını söyledi.Genç, şampiyonluk duygusunun kelimelerle ifade edilemeyeceğini belirterek,"Sezon başında ortaya

Düzyurt'ta 3.Lig sevinci!

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta şampiyon olarak Spor Toto 3. Lig'e yükselen Düzyurtspor'da, kulüp başkanı Erdoğan Genç, başarılarının tesadüf olmadığını söyledi.

Genç, şampiyonluk duygusunun kelimelerle ifade edilemeyeceğini belirterek,

"Sezon başında ortaya koyduğumuz hedeflere ekip ruhuyla ulaştık. Başarımız tesadüf değil. Disiplinli çalışma bizi başarıya taşıdı. Bir köy takımı olarak başarımız küçümsenmemeli, ancak fazla da abartılmamalıdır" dedi.

Amaçlarının 3. Lig'de de başarılı olmak olduğunu ifade eden Genç, "Yeni sezonda da yarışmacı takım ruhunu elden bırakmayacağız. Yeni sezon öncesi kadromuzda mecburi değişikliklere gideceğiz. Kadromuzda yaş haddinden dolayı 15 oyuncumuz yer alamayacak. Dolayısıyla kadromuza 15 yeni takviye yapacağız. Bu sezonki kadromuzdan 8 futbolcumuz kalacak" diye konuştu.

Teknik kadroda fazla değişikliğe gitmeyi düşünmediklerini kaydeden Genç, hocaları Ömer Ortakulaş ile yollarına devam edeceklerini, değişiklikleri ise sadece yardımcı hocalarda yapabileceklerini söyledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler