Düzyurtspor'un hedefi play-off'a kalmak

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Birlik Nakliyat Düzyurtspor, ertelenen Cizrespor maçı sonrası ligin 24. haftasında deplasmanda Tekirdağspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.   Teknik direktör Ömer Ortakudaş, ligin ikinci yarısına ist

Düzyurtspor'un hedefi play-off'a kalmak
Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Birlik Nakliyat Düzyurtspor, ertelenen Cizrespor maçı sonrası ligin 24. haftasında deplasmanda Tekirdağspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
 
Teknik direktör Ömer Ortakudaş, ligin ikinci yarısına istedikleri gibi başladıklarını, puan kaybı yaşamaksızın devam etmek istediklerini belirterek, "Düşmüş olduğumuz lige geri dönmek istiyoruz. Bunun için çabalıyoruz. Şimdi ikinci viraja girdik. Yolumuza eksiklikler yaşamadan devam etmeye çalışacağız ama futbol bu, bazen istemediğiniz şeyler de olabiliyor. Biz işimizi şansa bırakmak istemiyoruz" dedi. 
 
Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptıklarını dile getiren Ortakudaş, "Kozan Belediyespor maçı hariç oynadığımız 2 maçımızı da kazandık. Şayet Kozan Belediyespor önünde penaltımızı kaçırmış olmasaydık üçte üç yapmış olacaktık. Başlıca hedefimiz play-off'a kalmak ama gözümüzü daha yükseklere diktik. Hedefimizi gerçekleştirmek için sürekli kazanmalıyız. İşimizi sıkı tutuyoruz. Üst üste 3-4 maç kazanmalıyız ki liderle aramızdaki puan farkını eritebilelim. İyi bir ekip kurduk. Kendimize güveniyoruz" diye konuştu.
 
Ortakudaş, Tekirdağspor'la zorlu bir maça çıkacaklarını kaydederek, "Bu maçı kazanırsak iyi olacak. Tekirdağspor play-off'a kalmayı hedefleyen bir ekip. Sahalarında maça asılacaklar. Onlar için de 'ya devam ya tamam' maçı gibi olacak. İşimizi sıkı tutacağız. Kazanmaktan başka düşüncemiz yok ve maça da galibiyet parolasıyla çıkacağız" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor